Udgivet i Artikler fra svømmebælte.dk

Vil du på badeferie med børnene? Tjekke disse børnevenlige destinationer med masser af vand ud

Af Svømmebælte.dk

Ferie er altid dejligt. Det er her man samler energi og får slappet af oveni er det et afbræk for hverdagen. Har man dertil børn må det gerne være et børnevenligt sted, man holder ferie. Og gerne med masser af vand.

Vælg børnevenligt badeudstyr

Med en god badeferie hører børnevenligt badeudstyr til. Det kan være, at dine børn endnu ikke har lært at svømme eller først lige har lært det. Her er kan det være trygt, at de udstyres med badesikkert udstyr etc. dykkerbriller og mavebælte. Tildels også fordi vandet kan være kloret eller mere saltet. Det kan generere øjnene, hvilket for mange børn kan hindre en god badeoplevelse. Hvilket vil være synd i sidste ende, hvis man også som familie ynder at holde sin ferier udenlands.

Et hav af børnevenlige børneferier

Danmark er kendt for gode badestrande, men har man ikke pool, så er det noget ens børn værdsætter ved en badeferie udenlands. Europa byder på et mekka af skønne valgmuligheder for en god badeferie sammen med sine børn. Vejret er dertil oftest i top med en højere varme og dertil mere solrigt. Også om sommeren. Så derfor ynder mange familier også at rejse udenlands om sommeren.

Hvad bør man som familie vælge

Det er oplagt som familie, hvis man har mindre børn at rejsetiden er minimal. Her er Mallorca og Kroatien et rigtigt godt bud. Flyvetiden er kort og begge rejsemål er børnevenlige. Ligeledes er der poolmuligheder, børnevenlige strande og ligeledes omkringliggende legesteder. Grækenland og Tyrkiet er også børnevenligt, men rejsetiden er lidt længere. Her kan der måske tænkes i at en lille lur kan foregå på flyet.

Kulturrige steder

Er man som familie også interesseret i kultur kan det sagtens indgå i en badeferie. Italien og Albanien kan være et godt bud, men også Spanien. Spanien byder også på golfmuligheder, hvis det er noget, man som familie har et ønske om at få afprøvet. For har man større børn, så må der oftest gerne ske noget aktivt udover mulighederne for også at bade.

Planlægning af jeres ferie kan være en god ide

At sidde hjemmefra og se på mulighederne for skønne oplevelser sammen som familie kan være oplagt at gøre. Heraf har man også noget at glæde sig og se frem til Find jeres drømmemål af en badeferie her. Her kan I også få set på, om der skal nyt badeudstyr til, da ens børn jo kan være vokset fra det, man allerede har på lager.

Inddrag gerne børnene, da medbestemmelse er sundt i rette valg af, hvad de selv kan lide. Lad dem ligeledes være med til at pakke deres kuffert og overvej om de eventuelt også skal have badesko med. Nogle strande udenlands kan nemlig godt være stenet på en anden måde end herhjemme.

Skriv gerne jeres fælles ønsker ned

Et overblik over jeres fælles ønsker kan bidrage til, at I både kan planlægge men også være spontane. For det er jo oftest det, der er skønt ved at rejse. At netop ikke alt er planlagt. Hvilket hører små børnefamilier til i de hektiske og travle hverdage. Med en medbragt klapvogn, så kan man sikre, at den lille sagtens kan sove samtidig med et oplevelsesrigt eventyr for hele familien.

En større drøm om badeferie

Det kan sagtens være, at I som familie har et større ønske om at holde en længere badeferie sammen. Det kan være, at I som familie har barselsmuligheder som gør, at I kan være længere tid sammen som familie og dertil være væk fra den grå hverdag. Trods en længere flyvetid kan Kap Verde, Emiraterne, Maldiverne eller Thailand være oplagte muligheder at vælge. Vejret er stort set behageligt hele året rundt og rejsemålene vil kunne kombineres med anden boform end standardhoteller m.m. Det kan blive en samlet oplevelse for livet, som I kan leve længe på.

Find det du mangler på svømmebælte.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 2.609 produkter fra mere end 74 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 5.013 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-06-22 08:52:03.

12
Produkttyper
2.609
Produkter
40
Brands
74
Forhandlere
5.013
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.