Udgivet i Artikler fra svømmebælte.dk

Familieferie ved Gardasøen - her er 7 ting du skal pakke med i ungernes tasker for at få den bedste badeferie

Af Svømmebælte.dk

Overvejer du at tage på ferie sammen med familien, og har tænkt på at tage til Gardasøen? Så kan du læse mere her og lære mere om lokationerne omkring Gardasøen og hvad du skal have med på familieferie i børnenes tasker, så I får den bedst mulige badeferie.

Det at tage på familieferie tager en masse planlæggelse og forberedelse for at sørge for, at alt kommer til at gå som det skal. Det er derfor vigtigt, at I kender det område i rejser til, så I kan være sikre og trygge under rejsen. Derudover er det også vigtigt, at de har alt det nødvendige med på rejsen, så I kan hygge jer på ferien sammen.

Hvad er Gardasøen?

Inden du og din familie tager på familieferie ved Gardasøen, så kan det være en god idé, at kende mere til området, så I ved hvad I kan forvente.

Gardasøen i Italien er et fantastisk sted, at tage på ferie, og det er blandt et af de mest populære feriesteder i Italien for danske familier. I området omkring Gardasøen kan I finde nogle af de bedste campingpladser, og flotte ferieboliger. Dette har været med til at gøre dette sted populært blandt mange, grundet at bolig mulighederne er flotte og komfortable. Mange af de forskellige campingpladser er også børnevenlige. Der er børnepool, legepladser, legerum, og mange andre ting, som gør at børnene også kan have en fed ferie.

Nogle af pladserne har også pools, hvis man ikke er helt tryg ved at bade i søen.

Derudover er der nogle utrolig flotte bjerglandskaber omkring søen, hvilket gør at området også er meget æstetisk tiltalende. Jeres feriebilleder kommer til at være på et helt andet niveau.

1. Svømmebælte

Hvis du har mindre børn, eller dine børn ikke er helt sikre i deres svømme evner, så kan det være en god idé, at medbringe et svømmebælte. Det at svømme i en sø eller pool er sjovt, og det er noget børn elsker, dog kan det være farligt, hvis de ikke kan svømme eller ikke har det rigtige sikkerhedsudstyr. Man vil helst gerne se sine børn lege i vandet på en sikker måde, så der ikke er brug for bekymring, så du kan nyde badeferien med familien.

Hvis du derfor skal med dine børn ud og svømme, og du ved at de ikke er helt stabile i vandet, så er det en god idé, at give dem et svømmebælte på, så de er sikre mens de er i vandet.

2. Svømmebriller

Når du tager på ferie ved Gardasøen, så er det næsten sikkert, at I kommer ud og bade som familie, hvad enten det er i søen, eller de forskellige pools i områderne omkring. Det er derfor en god idé at medbringe svømmebriller.

På denne måde kan børnene se under vandet, så hvis I er i søen, så kan de se rundt og måske opleve det utrolige liv i søen. Hvis I er i poolen så kan børnene lege rundt under vandet, og stadig holde sig orienteret, så de ikke svømmer ind i andre mennesker eller pool væggen.

3. Badevest

Hvis du ikke er helt sikker på om du vil medbringe et svømmebælte, så kan det være en idé, at medbringe en badevest i stedet for. Mens et svømmebælte kun sidder rundt om livet på barnet, så dækker badevesten hele overkroppen.

Det at badevesten dækker hele overkroppen kan være med til at skabe mere stabilitet og sikkerhed i vandet, da der er mere der holder barnet over vandet. Barnet skal dog stadig være under opsyn, af sikkerhedsmæssige årsager. Det er også vigtigt, at huske at dette er ikke en redningsvest, men bare et sikkerhedsudstyr, der gør det nemmere for dit barn at svømme og holde sig over vandet.

4. Kasketter

Gardasøen er lokaliseret i Italien, hvilket betyder at der også er meget sol, og strålerne er hårde. Det er derfor meget vigtigt, at I beskytter jer selv og jeres børn mod solens stråler. Der er flere måder, at gør dette på, men en af de bedre måder er med kasketter.

De beskytter ansigtet mod solen og dens stråler. Derudover danner de også skygge i ansigtet, hvilket kan være med til at holde ansigtet afkølet, så I ikke kommer til at blive for varme.

Derudover kan kasketterne bruges i forskellige situationer. Hvad enten I sidder udenfor og hygger jer sammen som familie, eller på legepladsen hvor børnene kan løbe rundt og lege, eller om I har den på, mens I går rundt og oplever de flotte omgivelser. Kasketter er altid en god idé, at have I tasken både hos børnene, men også jer voksne.

5. Solcreme

Udover at medbringe kasketter for at beskytte mod solen, så er det også nødvendigt, at I medbringer solcreme. Solen stråler i Italien er meget hårde, og kan derfor hurtigt føre til solskoldning. Dette er aldrig sjovt at have, og det kan gøre meget ondt, og hvis børnene bliver solbrændt, så kan det godt gå hen og påvirke ferien negativt, da det begrænser, hvor meget tid de kan bruge udenfor.

Det er derfor meget vigtigt, at medbringe solcreme for at få den bedst mulige familieferie, men også for at beskytte jeres hud mod solens farlige og hårde stråler.

6. Badedyr

Når I skal ud og bade, så er der en masse ting I kan medbringe for at gøre det hele mere sjovt. Dette kan for eksempel være badedyr. Der findes mange forskellige badedyr og i mange forskellige størrelser. Dette betyder, at der er mange forskellige ting i kan medbringe for at gøre det mere sjovt.

I kan medbringe nogle større badedyr, som gør det muligt for børnene at sidde på, og de kan nyde vandet på ryggen af et flot badedyr. I kan også vælge at medbringe en badering med form af et dyr, så barnet stadig kan svømme rundt i vandet, men stadig have det sjovt med badedyr. Der er mange muligheder for hvad I kan gøre angående badedyr.

7. Penge

Selvfølgelig har I allerede penge med på ferien, så I kan opleve en masse forskellige ting. Det kan dog være en idé, at give børnene lommepenge med, så de “selv” kan købe nogle ting på ferien.

Det kan være at I, som forældre, nok skal holde øje med hvad de bruger pengene på. Det kan for eksempel være en is, det kan være en bamse, som de får øje på i nogle af de forskellige butikker, eller en eller anden form for souvenir. Der er mange muligheder, og det giver også børnene en mulighed for at træffe nogle af deres egne valg på ferien.

Find det du mangler på svømmebælte.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 2.609 produkter fra mere end 74 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 5.013 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-06-22 08:52:03.

12
Produkttyper
2.609
Produkter
40
Brands
74
Forhandlere
5.013
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.