Udgivet i Artikler fra svømmebælte.dk

Sådan får I den bedste familieferie til Gran Canaria - 5 gode råd

Af Svømmebælte.dk

Endelig er det tid til ferie, og er der et bedre tidspunkt at slappe af på? Det kan være en lettelse at komme væk fra den daglige trummerum og rent faktisk føle, at der sker noget i verden. Det kan du for eksempel gøre ved at tage hele familien med på ferie til Gran Canaria. Men hvordan får du egentlig en god, afslappende og berigende ferie på Gran Canaria? Her er 5 gode råd, som du kan bruge for at få en uforglemmelig ferie med hele familien.

Lær kulturen at kende

"At rejse er at leve" sagde H.C. Andersen. Det kan der også være noget om, for det er tit, når vi er ude at rejse, at vi føler os rigtigt levende. Der er dog forskel på, hvordan man vælger at rejse. Hvis du ligger ved poolen hele dagen lang, får du en meget afslappende rejse, hvor du til gengæld ikke får vildt meget kultur ind under huden.

På den anden side kan du også tage på sightseeing eller prøve at begive dig ud i den Canariske kultur. Du kan med fordel prøve at sætte dig ind i kulturen hjemmefra, så du ved, hvilke ting, der kunne være spændende at se og opleve.

Børnevenligt er tit bedst

For det meste kan du komme rigtig langt med børnevenlige aktiviteter. Se ikke dine børn som en begrænsning af din ferie, men nærmere som en berigelse. På den måde kan du lave sjove ting og holde det på et familievenligt niveau på samme tid.

Meget af Gran Canarias kultur er meget godt tilegnet børnefamilier, hvor der er sjove ting for alle familiemedlemmer. Samtidigt kan det også være en lettelse for mange, at der er system og planlægning involveret i turen. Du kan tit finde gode ture, der tager der rundt om øerne og ser på fantastisk smuk natur, hvor børnene også er inkluderet.

Nyd vejret

Når du kommer fra Danmark, der godt nogle gange kan blive en anelse trist i vejret, så er der rigtig stor forskel på Gran Canaria. Det er en god mulighed for dig og hele familien til at slappe af og nyde solen, der nærmest altid skinner på Gran Canaria. Solskin er en af de bedste måder at komme ned i gear på, så du kan godt vinke farvel til stress, som du måske havde med hjemmefra. Det er en god måde at 'genstarte' sig selv - og en meget naturlig måde at gøre det på.

Tag rundt

Det fantastiske ved Gran Canaria er, at du også har muligheden for at tage lidt rundt. Også selvom selve øen Gran Canaria er stor nok i sig selv, kan du for eksempel også tage et smut forbi Teneriffe i en dag eller to, hvis du får lyst til det. Det er kun en lille sejltur væk.

Mageløs natur

Hvis du godt kan lide smukke udsigter, fantastisk hav og smukke landskaber, så er Gran Canaria et godt sted for dig at tage hen. Du kan med fordel tage på heldagsture rundt omkring øen, hvor du blandt andet kan få chancen for at se ørkenen, der ligger sydligst på øen. Derudover kan du også opleve, hvordan Gran Canarias smukke natur og relativt isolerede landskaber gør øen til et fantastisk sted at være.

Prøv den lokale mad

Én af de bedste ting ved at rejse til fremmede lande er, at du kan få lov til at prøve den lokale mad - helt autentisk. Du kan med fordel undersøge de lokale restauranter i dit område, og se om der er noget for dig og familien. Tit kan du også spørge de lokale, om der er nogle gode restauranter med autentisk canarisk mad, som er værd at prøve.

Snak med de lokale

Det kan være nervepirrende at skulle føre en samtale på et fremmed sprog, men Gran Canaria er meget vant til turister og snakker og forstår engelsk. Derfor kan det være spændende at snakke med nogle af dem, der bor der. Det kan du blandt andet gøre for at få et indblik i hverdagen der - du kan også tit være heldig og få fortalt spændende historier om øen fra lokalbefolkningen. På den måde kan du komme ind under huden på øen på en helt anden måde, end hvis du havde læst om den i en bog.

Byferie eller landferie?

Byferie har den fordel, at du kan få rigtig meget kultur serveret for dig - samtidigt er det også ret nemt at få hverdagen til at blive fyldt med spændende ting. Hvis du mere er til eventyr og den autentiske oplevelse, kan det være, at du bør overveje en ferie mere ude på landet. Hvis du har lyst, kan du også lave en blanding, så du får det bedste fra begge verdener. En ferie ude på landet eller en ferie i Maspalomas kan sagtens forenes til en stor, skøn og berigende ferie for hele familien.

Find det du mangler på svømmebælte.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 2.704 produkter fra mere end 75 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 5.338 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-17 09:06:25.

12
Produkttyper
2.704
Produkter
75
Forhandlere
5.338
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.