Udgivet i Artikler fra svømmebælte.dk

Strand og sol på familieferien? Her er 6 forslag til steder I kan tage hen

Af Svømmebælte.dk

Sommer og sol er noget mange elsker, og det er ikke til at få nok af. Det at tage på stranden, og nyde den flotte udsigt, det dejlige vand, og bare lægge sig tilbage og nyde solen. Det kan også være at du bare gerne vil have muligheden for at nyde det varme vand, og have en masse sjov i vandet, sammen med din familie. 

Familieferier bringer familien tættere sammen, det bliver skabt minder, og tiden er fyldt med hygge, sjov og grin. Nogle gange har man bare bruge for en familieferie, og det kan være at du ønsker at kombinere familieferien med stand, sol og varme. Her er 6 forslag til steder hvor du og din familie kan tage på en fantastisk familieferie. Du kan også se mere på Solfaktor, hvor du også kan se en masse fantastiske feriesteder. 

1. Grækenland 

Grækenland er et klassisk feriested for danskere, og især danske familier. Landet er fyldt med kulturel historie, smukke omgivelser, god mad, og ikke mindst fantastiske strande. Grækenland er kendt for deres varme vejr. Dette og de smukke omgivelser gør Grækenland til den perfekte lokation til din familieferie. 

Den gennemsnitlige temperatur i Grækenland ligger over 20 grader. I september måned kan du nemt opleve en dagtemperatur på 28 grader, nogle dage kan det endda blive mere. Dette gør det rart at komme på stranden og nyde det dejlige vejr. Vandet temperatur kan også nemt komme op omkring de 25 grader, hvilket betyder at du ikke skal bekymre dig om at vandet er for koldt.

Det er faktisk helt rart, og har den perfekte temperatur, hvis du gerne vil bruge længere tid i vandet. Så hvis du gerne vil til stranden og nyde solen på din familieferie, så kan det være værd at overveje Grækenland. 

2. Kroatien 

Kroatien har ikke altid været blandt et af de populære feriesteder for danskere, men den har igennem de sidste år, formået at komme op på listen blandt populære feriesteder for danskere at rejse hen i ferien. Dette er der også en god grund til. Kroatien har mange flotte strande og det fantastiske vejer, så du faktisk også kan nyde strandende.  

Kroatien har en gennemsnitlig dagtemperatur på 23 grader i september, dette gør det til et fantastisk land at rejse til, hvis du gerne vil nyde strandende, men vejret er også rart, hvis du gerne vil opleve forskellige ting rundt i landet. Hvis du tager til stranden, kan du godt forvente at vandtemperaturen nemt kan komme op på de 23 grader også. Hvilket gør vandet helt fantastisk, og du kan virkelige nyde en masse vandsjov med din familie, mens i er på ferie sammen. 

3. Cypern 

Cypern har omkring 300 sol dage om året, og nogle helt fantastiske strande. Landet er et populært feriested for både par og familier. Dette betyder også at du kan rejse til Cypern på forskellige tider af året, og stadig få muligheden for at nyde det dejlige vejr, og de smukke strande.  

Cypern har de varmeste temperaturer ud af de andre lande her på listen over forslag, med en utrolig gennemsnitlig dagtemperatur på 30 grader i september måned. Med temperaturer så høje er det ikke noget under at folk elsker at rejse hertil, for opleve de smukke strande, hvor vandtemperaturen uden problemer kan nå op på 27 grader. Hvis du derfor gerne vil have høj solskin, dejligt vejr, og mulighed for at nyde tiden på stranden, så er Cypern et fantastisk forslag til dig. 

4. De Kanariske Øer 

Hvis du leder efter et ferieparadis, og gerne vil bruge tiden på øer, som også er kendt under navnet de lykkelige øer, så er De Kanariske Øer et fantastisk forslag. Når du først kommer til øerne er det utrolig nemt at forstå hvorfor disse øer er kendt som et ferieparadis. Det dejlige vejr, de smukke strande, og de mange flotte faciliteter, som også er placeret omkring på øerne, giver dig forklaringen på navnet. 

Selvom temperaturen ikke er blandt i højeste på listen, så er de helt perfekte til at nyde stranden, og faciliteterne på øerne. I september kommer dagtemperaturen op på de 25 grader, som bare er helt perfekt, hvis du gerne vil slappe af på stranden med familien, bade i vandet og måske nyde en lækker is. Derudover når vandtemperaturen op på de 24 grader, som gør vandet helt behageligt. Med temperaturer som disse, kan du nemt få hele dagen til at gå på stranden, og nyde det dejlige vand sammen som en familie. 

5. Tyrkiet 

Tyrkiet er et fantastisk feriested til din familieferie, hvis du leder efter et sted med dejlige strande, gode temperaturer, smukke omgivelser og oplevelser, til nogle utrolig gode og lave priser. Tyrkiet er et billigt feriested, men dette mærkes ikke på kvaliteten af ferien, tværtimod. Tyrkiet er hjemland til nogle smukke strande og vandparker, hvis det at besøge standen ikke er nok. 

Med familien på ferie i Tyrkiet kan du opleve dagtemperaturer på 29 grader i september måned, disse dejlige temperaturer gør Tyrkiet til et genialt sted at rejse hen, hvis du gerne vil nyde solen, og bruge dagen på stranden. Og mens du er på stranden kan du godt forvente at få en vandtemperatur på 26 grader. Det at lege i vandet med familien og nyde det gode vejr bliver helt fantastisk, og I skal ikke bekymre jer om at blive kolde. I kan bruge lige så lang tid på stranden, som I gerne vil. 

6. Bali 

Bali er en helt unik ferielokation, på Bali kan du og din familie nyde de fantastiske og smukke tropiske omgivelser. Bali er et fantastisk sted at besøge, hvis I gerne vil se nogle helt unikke omgivelser, men stadig nyde det gode vejr, og have muligheden for at nyde tiden ved stranden. Øen er en unik kultur, og nogle fantastiske strande, som du kan slappe af på.  

Bali har en skøn gennemsnits dagtemperatur på 29 grader i september. Dette er helt perfekt, hvis du gerne vil opleve den smukke kultur, og se de fantastiske tropiske omgivelser, men stadig gerne vil nyde tiden på stranden. På strandene i Bali, kan du godt forvente at opleve en vandtemperatur 28 grader. Dette giver dig og familien en fantastisk mulighed for at bruge masser tid i vandet, mens I er på en hyggelig og skøn familieferie sammen, hvor I nyder solen og den skønne strand. 

Find det du mangler på svømmebælte.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 2.704 produkter fra mere end 75 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 5.338 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-17 09:06:25.

12
Produkttyper
2.704
Produkter
75
Forhandlere
5.338
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.