Find Svømmebælte blandt 38+ produkter

Priser og lagerstatus på nedenstående svømmebælter er senest opdateret i dag (17/07 - 2024) kl. 09:06

Du er landet på Svømmebælte.dk, det helt rigtige sted at finde svømmebælter. Vi har udvalgt 38 af de bedste produkter hos 🇩🇰 danske forhandlere lige nu, så du er sikret et godt køb! ✅

OBS: Du kan også bruge vores filtre og sorteringsmuligheder som hjælp til at finde præcis det svømmebælte tilbud du leder efter. ⭐

Du ser på 38 forskellige svømmebælter fra 5 forskellige mærker:

Nulstil alle filtre
Billede af Beco svømmebælte til børn - Mono (15-18 kg) - Small (Rød)

Beco svømmebælte til børn - Mono (15-18 kg) - Small (Rød)

205 kr.

185 kr.

Billede af Konges Sløjd Mello Svømmebælte Cherry

Konges Sløjd Mello Svømmebælte Cherry

229,95 kr.

160,96 kr.

Billede af Beco svømmebælte til børn - Mono (30-60 kg) - Large (gul)

Beco svømmebælte til børn - Mono (30-60 kg) - Large (gul)

239 kr.

215 kr.

Billede af Liewood Svømmebælte m. Vinger - Darko - 19-30 kg - Sea Creature/

Liewood Svømmebælte m. Vinger - Darko - 19-30 kg - Sea Creature/

379,95 kr.

227,97 kr.

Billede af Liewood Marina Svømmebælte Peppermint Multi Mix

Liewood Marina Svømmebælte Peppermint Multi Mix

164,95 kr.

115,46 kr.

Billede af Beco svømmebælte til børn - Mono (18-30 kg) - Medium (Lilla)

Beco svømmebælte til børn - Mono (18-30 kg) - Medium (Lilla)

215 kr.

195 kr.

Billede af Svømmebælte 6-12år

Svømmebælte 6-12år

149,95 kr.

127 kr.

Billede af Konges Sløjd Mello Svømmebælte Lemon

Konges Sløjd Mello Svømmebælte Lemon

229,95 kr.

160,96 kr.

Billede af BECO Sealife Neopren Svømmebælte Sæt Pink

BECO Sealife Neopren Svømmebælte Sæt Pink

239,95 kr.

167,96 kr.

Billede af Swimfin Swimming belt for children - Light purple

Swimfin Swimming belt for children - Light purple

329,95 kr.

203 kr.

Billede af Liewood Marina Svømmebælte Peach / Sea Shell

Liewood Marina Svømmebælte Peach / Sea Shell

164,95 kr.

115,46 kr.

Billede af BECO

BECO "Sealife®" Svømmebælte 15-30 kg (2-6 år) - Gul

149,95 kr.

124,95 kr.

Billede af Liewood Marina Svømmebælte Tuscany Rose Multi Mix

Liewood Marina Svømmebælte Tuscany Rose Multi Mix

164,95 kr.

115,46 kr.

Billede af Liewood Marina Swim Belt - Crab/Sandy

Liewood Marina Swim Belt - Crab/Sandy

165,95 kr.

99,7 kr.

Billede af BECO

BECO "Sealife®" Svømmebælte 15-30 kg (2-6 år) - Pink

149,95 kr.

Billede af Svømmebælte - BECO Sealife® | (15-30 kg) 2-6 år - Grøn

Svømmebælte - BECO Sealife® | (15-30 kg) 2-6 år - Grøn

234,95 kr.

Billede af Arena Svømmebælte - Friends Flotation - Pink

Billede af ASG Svømmebælte til børn

Billede af Svømmebælte Til Børn - 2-6 år

Du kigger lige nu på 38 svømmebælter fra 5 forskellige mærker. Brug filtrene øverst på siden for at indskrænke din søgning, eller klik på linksne her for at gå til den dedikerede brand-side: Arena Beco Konges Sløjd Liewood Splash About

3 gode grunde til at købe et svømmebælte til dit barn og 4 ting du skal overveje inden køb

Der er mange gode grunde til hvorfor du skal købe et svømmebælte til dit barn. I denne artikel vil vi komme ind på blot nogle af dem samt give dig nogle gode råd om ting du bør overveje, når du køber sådan et svømmebælte. Læs med her hvis du er forælder og du og den lille snart skal ud og svømme sammen.

Det er mere sikkert

Det er først og fremmest langt mere sikkert at benytte et svømmebælte til barnet. Et ungt barn kan ikke altid finde ud af at svømme eller holde hovedet oven vande. Det er trods alt noget som de skal øve sig på og det er en færdighed, som der kun kommer med træning. Derudover har et ungt barn ofte heller ikke så mange kræfter eller energi til at holde sig oven vande af gangen. Det er derfor en god ide at give dem et svømmebælte, så det ikke ender galt.

Alle mennesker der har bare en smule svært ved at svømme bør egentlig benytte et svømmebælte. Det er noget som mange voksne mennesker for eksempel også kunne få god brug for, fordi de heller ikke umiddelbart er de bedste til at holde sig oven vande.

Lade barnet være med

Når du giver barnet et svømmebælte, så giver du også barnet mulighed for at være med, der hvor tingene sker. Alt for ofte bliver barnet forvist i en svømmehal til børneområdet og får aldrig mulighed for at komme med over i det store bassin. Men det kan hurtigt ændre sig med et godt svømmebælte.

De fleste børn vil gerne prøve kræfter med noget lidt dybere vand. Eller de vil i det mindste gerne være med, når forældrene eller de ældre søskende bevæger sig andre steder hen i svømmehallen. Og et svømmebælte er en sikker måde, hvorpå du kan hjælpe barnet til at være med.

Du kan være mindre ’på’

Som forældre er man som regel altid ’på’ hele tiden og man holder konstant et vågent øje på barnet for at sikre sig, at det har det godt og trygt. Sådan forholder det sig især også når man er ude at svømme, hvilket kan være en stor mundfuld for de fleste forældre med små børn.

Når du har et svømmebælte til barnet så kan du være en del mindre på og sikre dig, at barnet i hvert fald ikke drukner blot fordi du kigger væk i et par sekunder. Det kan være meget betryggende for de fleste forældre og kan give dig større mulighed for faktisk at nyde turen i svømmehallen.

Hvor holdbar er modellen?

Hvis du gerne vil købe et svømmebælte til dit barn, så er det en god ide først og fremmest at kigge på, hvor holdbar denne model egentlig er. Der er forskel på modeller og hvor god en kvalitet de er lavet i. Og sådan forholder det sig også med et svømmebælte.

Det er en god ide at tage et kig på nogle bedst i test artikler og kundeanmeldelser, før du går i gang med at købe et svømmebælte. På den måde kan du nemmere sikre dig, at det svømmebælte du får fat i faktisk også er af en god kvalitet.

Er det en god ide at købe brugt?

Man kan ofte overveje som forældre, hvorvidt det er en god ide at købe ting til barnet, som har været brugte i forvejen. Det kan som regel være en god ide at gøre, fordi man dermed kan gøre disse indkøb billigere for en selv. Og ofte fejler tingene intet, selvom de har været brugt før.

Det er derfor nærliggende at spørge sig selv, hvorvidt man også kan købe et svømmebælte som brugt. Du kan naturligvis vælge at gøre det, men der følger også en vis risiko med til det. Du ved jo ikke om dette svømmebælte eventuelt er blevet beskadiget, før du fik fat i det.

Hvis du vælger at købe et svømmebælte som brugt, så er det en god ide at du nøje inspicerer det før du tager det i brug. Vær helt sikker på at dette svømmebælte faktisk fungerer endnu og kan holde dit barn oven vande.

Passer det perfekt i størrelsen?

Det er vigtigt at sørge for at det svømmebælte man får fat i faktisk også passer i størrelsen. Som regel kan man justere en smule med størrelsen, hvilket er en god ting, da barnet ofte vokser meget hurtigt.

Men det er generelt en ting du bør holde øje med. Hvis svømmebæltet er alt for stramt kan det hurtigt være ubehageligt for barnet og få det til at klage. Men hvis det er for løst, så kan barnet også miste svømmebæltet imens det er i vandet. Og det kan naturligvis være meget farligt. Det er derfor vigtigt at sikre sig, at der ikke er noget galt med det svømmebælte man får fat i men at det passer helt perfekt i størrelsen.

Kan barnet nemt tage det af selv?

Du bør også gøre dig nogle overvejelser om, hvorvidt dette er et svømmebælte, som barnet nemt kan tage af og på selv. Dette gør ikke så meget, hvis barnet er lidt ældre. På den måde kan du faktisk give barnet en del frihed, fordi det selv kan administrere, hvorvidt det har brug for bæltet. Men det er ikke så godt, hvis barnet er lille.

Shoppe svømmebæltet på internettet? Tre fremragende grunde til at online er svaret

Vi har lavet svømmebælte.dk fordi flere og flere har opdaget de mange fordele ved at købe svømmebælter online i stedet for i de traditionelle butikker.

For der er virkelig mange fordele ved at købe på nettet.

Har får du 3 af dem, og så håber vi her på svømmebælte.dk at det kan give dig det sidste skub til at kaste dig ud i nethandel. God fornøjelse.

Skal ikke stå tæt

En af fordele ved at du køber svømmebæltet på nettet frem for i en butik er at du får ro til dine ører. Nede i butikken kommer du til at stå ret tæt på de andre shoppere - også selvom du gør dit for at holde afstand til dem. De gør nemlig ikke nødvendigvis det samme.

Og andre mennesker larmer bare, hvad enten de snakker i telefon, med hinanden, eller bare står og laver lyde.

At stå tæt på så meget larm er ikke fedt - og det undgår du når du handler på nettet.

Du kan købe uden at skulle skynde dig

Hvis du er som folk er flest vil du sikkert gerne have fred og ro når du kiggger efter dit nye svømmebælter. Det kan der være flere grunde til.

Måske synes du bare det er irriterende at blive skubbet til. At folk larmer. Eller måske vil du gerne have et par minutter til at koncentrere dig om dit køb, uden at irriterende sælgere prøver at prække dig deres dyreste produkt på.

Vælger du at købe online kan du handle i ro.

Ikke kun de normale udgaver at vælge imellem

Når du køber et svømmebælte på nettet køber du hos en butik der leverer til hele Danmark, nogel gange hele Europa. Og det betyder at du kan få et helt andet udvalg at vælge imellem end du kan nede i den lokale butik. Her skal de kun have de varer som de ved de kan sælge til de lokale - på webbutikken har de alle de varer som hele Danmark vil have, og derfor bliver udvalget ganske naturligt meget større.

Andre sider

Vi håber du kunne lide svømmebælte.dk. Hvis det er tilfældet så besøg også vores andre sider ballonbuer.dk samt hairspray.dk, dem vil du sikkert synes om.

Svømmebælte.dks venner

Vi kunne ikke drive Svømmebælte.dk uden vores gode partnere:

Find det du mangler på svømmebælte.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 2.704 produkter fra mere end 75 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 5.338 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-17 09:06:25.

12
Produkttyper
2.704
Produkter
75
Forhandlere
5.338
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.